2019-2020 Eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonu veya yaz okulu sonu itibariyle mezun durumda olan son sınıf öğrencilerinden, yaz stajını yapmamış veya eksik stajı bulunanlar için;
Öğrencilerimiz staj yapacak işletme bulmakta sıkıntı yaşamaları durumunda Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksek Okulu bünyesindeki bölümlerine dilekçe ile başvurarak, staj uygulamasının içeriğine uygun ve sadece 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz dönemine mahsus olmak üzere, uzaktan öğretim yöntemleriyle (ödev/proje vb etkinlikler) stajlarını yapabileceklerdir. Bunların (ödev/proje vb etkinlikler) değerlendirilmesi birimimizin staj komisyonları tarafından yürütülecektir.

Ödev/proje vb Etkinliklere İlişkin Takvim/ Mezun Durumunda Olan ve Staj Yapacak Kurum Bulamayanlar İçin
Başvuru Tarihleri 26 Haziran-06 Temmuz 2020
Başvuruların Değerlendirilmesi 07-10 Temmuz 2020
Staj komisyonu Tarafından Ödev/Proje Verilmesi 13 Temmuz 2020
Ödev/projelerin Son Teslimi 27 Temmuz 2020

Not: Ödevler Mail aracılığıyla ilgili program başkanına belirtilen tarihler arasında gönderilecektir.

Ara sınıf veya mezun durumda olmayan öğrenciler ise yaz stajlarını, talep ettikleri takdirde stajlarını, staj yapacakları kurum/işletme tarafından onay aldıkları ve birim staj komisyonlarınca uygun görülen yerlerde yapabileceklerdir.

Kurumlarda Staj Yapacak Olan Öğrencilere İlişkin Takvim
   Başvuru Tarihi
Mezun Durumunda olan Öğrenciler  26.06.2020 - 06.07.2020
Ara Sınıf Öğrenciler ve Mezun Durumunda olmayan Öğrenciler  26.06.2020 - 06.07.2020
Staj tarihi  13.07.2020 - 27.08.2020
Staj Dosyası Teslim Tarihi  14.09. 2020 – 25.09.2020
Mezun durumunda olan öğrenciler için dilekçe  Tıklayınız
Ara Sınıf Öğrencileri ve Kurum stajı yapacak Öğrenciler için dilekçe  Tıklayınız
Staj formu/ Staj Dosyası  Tıklayınız

Not:Staj dosyasında bulunan faaliyet raporu sayfası çoğaltılarak her iş gününe ait faaliyet raporu yazılacaktır.

Not: Dilekçelerinizi belirtilen tarihler arasında program başkanlarınıza mail aracılığıyla iletiniz.
Çocuk Gelişimi Emrah KÖSEOĞLU  e.koseoglu21@harran.edu.tr
Bilgisayar Programcılığı Gökhan AKDEN     akden@harran.edu.tr