25 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan mezuniyet töreninde görevlendirilen Öğretim Görevlileri ve pandemi tedbirleri doğrultusunda uyulması gereken kurallar.
Mezuniyet Töreninde Görevli, Öğretim Görevlilerinin İletişim Bilgileri

Öğr. Gör. Hikmet KIRMIZITAŞ - e posta : hkirmizitas@harran.edu.tr

Öğr.Gör. Abdulvahap UÇAR - eposta : vahab10@hotmail.com

Mezuniyet Töreninde Uyulması Gereken Hususlar:

● Mezuniyet törenimiz Osmanbey Kampüsümüzde yer alan amfitiyatroda yapılacaktır.
● Törenimizin başlama saati 17.45 olarak belirlenmiştir. Birimlerin amfitiyatro alanına giriş ve çıkış saatleri 23 Eylül’de açıklanacak program dahilinde gerçekleştirilecek olup, tüm birimlerimiz ilgili programa göre amfi tiyatroya giriş ve çıkışlarını gerçekleştireceklerdir.
● Mezuniyet törenimize pandemi süreci nedeniyle aileler katılamayacaktır.
● Mezuniyet törenine katılma talebinde bulunan öğrencilerimizin isimleri birim WEB sayfalarında 17 Eylül’de duyurulacaktır. Mezuniyet törenine katılma talebinde bulunmayan ve dolayısıyla listede ismi bulunmayan öğrencilerimiz törene katılamayacaklardır.
● Listede ismi olan öğrencilerimizin törenden önce mutlaka güncel tarihli HES kodu edinmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimiz, 24.09.2020 saat 11.00’a kadar birim görevlilerin e-posta adreslerine güncel tarihli HES kodlarını gönderecek ve HES kodu kontrolleri birimlerdeki görevliler tarafından yapılacaktır.
● Birim görevlileri törenden önce HES kodlarını inceleyerek, törene katılmasına mâni bir durumu olan öğrencilerimize bilgilendirme yapacaklardır.
● Törene gelen öğrencilerimizin ateş ölçümleri yapılarak tören alanına alınacaklardır.
● Tören alanına maskesiz giriş yapılamayacaktır.
● Amfitiyatroya öğrenci girişleri, içeride beklemeler ve öğrenci çıkışları sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek planlanmıştır.
● Cübbe talepleri mezun olunan Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul sekreterliklerine yapılacaktır.
 Törene katılacak öğrencilerimizin, birimlerinden görevlendirilmiş olan öğretim elemanlarının tüm uyarılarına uymaları gerekmektedir.

KOORDİNATÖRLÜKLER

BOLOGNA