Tarihçemiz,

Yüksekokulumuz 1994 yılında kurulmuştur.
Yüksekokulumuzda;

1 adet Kütüphane,
1 adet Konferans Salonu,
2 adet Bilgisayar Laboratuarı,
1 adet Çocuk Gelişimi Atölyesi mevcuttur.

Meslek yüksekokullarımız, vermiş oldukları ön lisans öğretimi ile önemli sayıda genç beyinlere kapılarını açmakta, mesleki orta eğitimin sürekliliği ve üniversite öğrenimine önemli katkılar sağlamaktadır. Bu nedenle, meslek yüksekokulları, ülkemizin ilerlemesinde ve kalkınmasında çok önemli role sahiptir. Mesleki ve teknik öğretim evrensel ölçülere uygun, yenilikçi ve mükemmeli arayan, dinamik ekonominin vazgeçilmez ayağını oluşturmaktadır. Bugün halen istihdam sorunu yalnız ülkemizde değil, küresel anlamda tüm dünyanın öncelikli gündemi ve korkulu rüyasıdır. Bilgi ve teknoloji toplumlarının birbirleri ile kıyasıya yarıştığı yüzyılımızda, istihdam kesiminin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikli elemanların yetiştirilmesi, küresel ekonomide ayakta kalabilmenin en temel yoludur. Bu ise ancak, mesleki ve teknik eğitimin, çok hızlı değişim gösterebilen piyasa talepleri ile paralel olarak gelişimine bağlıdır.

KOORDİNATÖRLÜKLER

BAĞLANTILAR